Preguntes Freqüents

Com puc cancel·lar l'entrada?

Cancel·lar una o més entrades és molt senzill. Entra al web https://grameticket.cat/ i veuràs que a la part superior ( en smartphone, part esquerra de la pantalla, menú desplegable) a través del qual pots accedir a les teves entrades. Un cop dins, fes clic al botó que apareix a sota de 'Veure les entrades aquí' de l'esdeveniment que vulguis. Seguidament, s'obrirà un menú amb totes les entrades on tens l'opció d'imprimir-les o de cancel·lar-les.

Per què és important cancel·lar l'entrada si no puc assistir a l'espectacle?

Enguany, a causa de la Covid-19, hem hagut d'adaptar la Festa Major a les mesures sanitàries vigents per garantir la seguretat de tots i totes. Això ha provocat que tots els esdeveniments siguin limitats. Per aquest motiu, si finalment no pots assistir a un espectacle, preguem que cancel·lis l'entrada perquè una altra persona ho pugui gaudir.

Com puc reservar entrades per un espectacle?

Reservar entrades és bufar i fer ampolles! Només cal que entris a la pàgina grameticket.cat, busca l'espectacle que desitges anar a veure, fes clic i reserva l'entrada. Si les entrades estan esgotades, no podràs reservar-ne cap per tal de respectar l'aforament. Si hi ha entrades disponibles, recorda que hi ha un màxim d'entrades per usuari.

Per què és necessari reservar entrada per assistir als espectacles de la Festa Major?

Enguany, a causa de la Covid-19, hem hagut d'adaptar la Festa Major a les mesures sanitàries vigents per garantir la seguretat de tots i totes. Això ha provocat que tots els esdeveniments siguin limitats i que sigui necessari un control d'aforament. Per aquest motiu, si vols assistir a un espectacle és necessari reservar entrada prèviament per poder tenir un control de l'aforament. Entre tots i totes farem una Festa Major d’agost… segura!

Puc assistir-hi en família?

La Festa Major està pensada per viure-la en família, cada usuari en pot reservar fins a quatre entrades, perquè tant pares com mares, avis, àvies, cosins i cosines, amics i amigues, pugueu gaudir dels espectacles que més us agradin.

He reservat una entrada per un amic que al final no pot venir, però pot un altre, com puc canviar les dades?

Les entrades són personals i intransferibles. Així doncs, et recomanem que cancel·lis l'entrada per a l'amic que no pot venir per a deixar espai a una altra persona. La persona que volia venir, cal que es registri com a usuari a https://grameticket.cat i reservi l'entrada per a l'esdeveniment amb les seves dades.

Què he de portar el dia de l’esdeveniment?

Cal tenir l’entrada preparada, ja sigui impresa o al mòbil. Recorda arribar 30 minuts abans que comenci l’espectacle per tal de garantir que aquest comenci a l’hora establerta.

Què he de portar el dia de l’esdeveniment?

Cal tenir l’entrada preparada, ja sigui impresa o al mòbil. Recorda arribar 30 minuts abans que comenci l’espectacle per tal de garantir que aquest comenci a l’hora establerta.

Què significa estar a la llista d’espera?

Quan un esdeveniment té les entrades exhaurides, s’habilita la llista d’espera. Estar a la llista d’espera significa que si una persona cancel·la la seva entrada, automàticament s’adjudica a una persona de la llista, segons ordre d’inscripció. A mesura que vagin quedant entrades lliures, s’adjudicaran als següents registres de la llista d’espera.
En cas que se t’assigni una entrada, rebràs un correu electrònic amb aquesta, no t’has de preocupar per res.

He reservat entrades per un esdeveniment. Puc reservar-ne més?

Existeixen limitacions d'entrades per cada esdeveniment i només pots reservar les teves entrades un cop.
Si vas reservar dues entrades i finalment en necessites quatre, has de cancel·lar la reserva actual i tornar a fer el procés. En aquesta ocasió, selecciona el màxim d'entrades ( o les necessaries ) i omple les dades de cada persona.
Utilitzem aquesta metodologia per assegurar-nos que tot un grup pugui anar junt, ja que reservar al mateix moment, us assegura col·locar-vos a la mateixa zona.
Molt important! Abans de cancel·lar la reserva assegura’t que les entrades no estan exhaurides, ja que llavors perdries la plaça.