Presentació de la passarel-la de moda "Teixint Xarxes"

19 MARÇ

11:30h
Gratuït
Exhaurides
Taller creatiu
Tots els públics

Les creadores d'aquest projecte formen part del grup de dones "El Hilo del casal "dins de l'entitat Casal dels infants a Santa Coloma de Gramenet; un espai on aquestes dones, mares, sostenidors de la família i de la tradició tèxtil, comparteixen conversa, suport mutu i autorealització personal a través de la costura.

En aquesta ocasió. "El hilo del Casal" s'ha unit amb Grup de Dones Àrtemis, Espai Banús i Grup Conservatòries, grups de la ciutat, per dur a terme aquest projecte. Són dones cosidores que s'han trobat per valorar la creació de xarxes de fils per també xarxes d'amistat, il·lusió, amor i lluita. Cosir connecta i enllaça amb una mateixa, però també teixeix xarxes de dones amb les quals confiar, sentir i creure.

Al llarg de la història, la costura ha significat per a moltes dones la construcció d'espais de desconnexió, suport i autorealització personal, i aquesta edició vol retre'ls reconeixement.

Un projecte on les dones cosidores han pogut cosir el vestit dels seus somnis; gràcies a mesos de feina, podem mostrar, en aquesta desfilada, peces de roba fetes amb la il·lusió, la motivació i els somnis de cadascuna d'elles.

Durant el mes de març, La Ciba acollirà una exposició del procés de creació.