Mocador Solidari FME 2023 - Recollida

Del 28 AGOST al 1 SETEMBRE

10:00h
2,00
Festa
Tots els públics

A partir del proper dimecres 23 d'agost es torna a posar en marxa el procediment per reservar torn per recollir el tradicional mocador solidari de la Festa Major d'Estiu de la nostra ciutat. 

Com en anteriors ocasions, les persones interessades hauran de ser residents a Santa Coloma i hauran de dur a terme aquesta gestió a través de la plataforma Grameticket, escollint una de les múltiples franjes horàries que hi haurà disponibles des del dilluns 28 d'agost fins al divendres 1 de setembre, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, per venir a buscar el seu mocador al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar

Cada mocador portarà de regal dues promocions 2x1 per a la Fira d'Atraccions, que es podran utilitzar el divendres 1 i el dilluns 4 de setembre.

En el moment de la recollida, les persones interessades hauran de dur a terme un donatiu de 2 euros per mocador. La recaptació anirà íntegrament destinada al programa municipal d'aliments solidaris que gestionen la Creu Roja del Barcelonès Nord i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

 

COM FER LA RESERVA DE TORN

Cada usuari haurà de seleccionar la franja horària que li sigui més convenient i introduir les seves dades personals (nom, cognoms, data de naixement i DNI/NIE) per fer efectiva la reserva de torn.

En cas que un mateix usuari vulgui reservar més d'un torn de recollida, ja sigui per un amic o un familiar, serà necessari que introdueixi també les dades personals de les persones en qüestió (nom, cognoms, data de naixement i DNI/NIE) en el moment de fer la reserva. 

Cada usuari podrà reservar un màxim de 4 torns de recollida

 

INSTRUCCIONS PER LA RECOLLIDA DEL MOCADOR

Un cop feta la reserva del torn, el dia de la recollida totes les persones que tinguin cita assignada hauran de presentar-se al Mas Fonollar amb el seu DNI/NIE original, on haurà de constar que son residents a Santa Coloma de Gramenet.

Així mateix, per tal d'evitar aglomeracions i incovenients, és imprescindible que totes les persones respectin la franja horària escollida per venir a recollir el mocador.

Un cop dutes a terme les comprovacions oportunes, les persones interessades haurà de dur a terme el donatiu de 2 euros i, acte seguit, es procedirà a fer'ls-hi entrega del mocador i de les dues promocions de 2x1 per la Fira d'Atraccions.