L'activitat “La recepta que canvia el món” pretén apropar l'alimentació sostenible a través d'un concurs de cuina.
Mitjançant la simulació d'un concurs de cuina, les persones participants podran descobrir els impactes ambientals que comporta tot allò que mengem. Els aliments segons d'on vinguin, com estiguin fets o els seus embolcalls poden generar molts impactes. S'emfatitzarà en els residus produïts en la cuina i la compra d'aliments de manera conscient i s'animarà als participants a generar la recepta més sostenible possible. Es proposaran i buscaran, de manera conjunta, alternatives de consum responsable en l'alimentació.
Per a aquesta activitat es farà ús de la Calcuteca, una calculadora que indica l'impacte de les receptes (emissions, petjada hídrica, residus i ús del sòl) i ens donarà consells per fer receptes més sostenibles.
Activitat adreçada a famílies amb infants de més de 10 anys.
Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i Àrea Metropolitana de Barcelona.