III Jornada Internacional Data Feminism 2023. La ciutadania al centre de la digitalització.

14 ABRIL

10:30h
Gratuït
Exhaurides
Digital
Tots els públics

III Jornades Internacionals Data Feminism 2023

10 a 17h. Activitat Presencial. La CIBA

La CIBA_WomenDataLab proposa les III Jornades Internacionals Data Feminism amb un doble objectiu, d’una banda, divulgar la potència de les tecnologies data per l’enfortiment dels drets de les dones, i d’una altra situar els principals reptes de l’agenda feminista entorn a l'evolució d’aquestes tecnologies.

Comptarem amb ponències de primer nivell per situar com les dades ens ajuden a identificar les bretxes pendents pel que fa als drets de les dones. Ens acompanyaran periodistes especialitzades en dades, com l’Eli Vivas Co-Fundadora d’Storydata; investigadores en ètica i Intel·ligència artificial del BSC-CNS, com la Sofia Trejo, entre moltes altres especialistes. També tindrem la presentació de l’Informe Dades X polítiques públiques per una vida lliure de violències masclistes a càrrec de Maribel Cárdenas. Directora de Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, on podrem copsar la importància de les dades en el disseny de les actuacions públiques. I una taula rodona sobre tecnologia de dades i ciutadania.

No us ho podeu perdre!!

Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

Per a aquesta activitat s’ofereix servei de canguratge. El podeu sol·licitar enviant un correu electrònic a menudaciba@gramenet.cat